Guido Brillen
Guido Brillen
Guido Brillen
Guido Brillen
Guido Brillen
 
 

Home

i.v.m. vakantie is Guido Brillen gesloten  van 4 juni t/m 15 juni

Dinsdag 18 juni staan wij weer klaar !

 

Guido Creatieve Brillen is vanaf 1 augustus 1998 gevestigd aan de Langestraat in Klazienaveen.

 

Eigenaar Guido Spannenburg heeft 20 jaar ervaring opgedaan door het hele land  bij verschillende Opticiens voor hij in Klazienaveen met zijn eigen zaak begon.

 

Kijkje in de winkel zie ook Facebook

Guido is zeer professioneel in zijn vak en een enthousiast mens, die houdt van zijn werk. Zijn oogmetingen zijn juist. De brillen slijpt hij zelf, zodat hij zeker weet, dat uw kostbare ogen de meest optimale bril krijgen.
Komt u de zaak binnen bij Guido Creatieve Brillen dan proeft u onmiddelijk de ontspannen, gastvrije huiskamersfeer. U bent welkom aan de grote gezellige tafel voor een kopje thee of koffie met een koekje. Ja, ook u mag achter de vleugel plaatsnemen en laten horen,wat u mooi vindt.. als Guido er tenminste niet zelf achter zit..

 

Oogmeting of lensaanpassing?

Bij Guido Creatieve Brillen staan de gediplomeerde medewerkers elk moment voor u klaar. Door hun gedegen vragen en uw antwoorden wordt de problematiek van uw ogen zichtbaar. Uw gratis meting wordt verzorgd door moderne meetapparatuur die uw oogdruk, zicht en stand van uw ogen duidelijk in kaart brengen. Guido Creatieve Brillen is gespecialiseerd in het meten van het verborgen scheelkijken, waardoor geen diepte kan worden gezien (twee-dimensionaal). Dit kan een onderdeel van dyslexie zijn. Door een prisma toe te voegen in de brillenglazen, kunnen de ogen zich naar één punt richten. Zo kan diepte worden waargenomen (drie-dimensionaal zien).    

 

Bril nodig?

Bij Guido Creatieve Brillen vindt U een uitgebreide collectie bijzondere monturen. De vorm van uw gezicht wordt geobserveerd en zo krijgt u zeker een montuur die bij uw gezichtsvorm past. Er zijn bij sommige monturen unieke glasvormen mogelijk. Ook kan soms de kleur worden aangepast. Informeert u ernaar, zodat u een unieke bril krijgt, die nergens anders te koop is..

Vele unieke monturen komen van kleine brillenateliers uit de hele wereld!

Infomeer bij deze Opticien in Klazienaveen

Website ontwikkeld door X-Interactive.nl