Guido Brillen
Guido Brillen
 
 

DICK MOBY

DICK MOBY

Deze zonnebrillen zijn gemaakt van Bio Acetaat (milieu vriendelijk afbreekbaar "Kunststof")

Ook wordt er gedacht aan de plastic "soep"uit de zee waarvan nieuwe producten worden gemaakt!

In alle brillen zitten hoogwaardige contrastverhogende Zeiss glazen.

 

Zie  www.dick-moby.com 

 

Recycled

acetate

Together with Mazzucchelli, the market leader in the production of acetate, we process acetate waste into our black frames. They consist of 97% recycled acetate. The remaining 3% are merely black ink. Once you go recycled black… you never go back.

 

LHR Deep Red
CPT Chrystal
ORY Peach
Website ontwikkeld door X-Interactive.nl