Guido Brillen
Guido Brillen
 
 

Nicole Roorda

van 15 Januari t/m 15 Mei 2015

ABSTRACT AND COLOURFUL ART

Sinds kinds af aan is Nicole creatief bezig geweest en heeft ze geschilderd, getekend en ontworpen. Meubeltjes, schilderijen, behang, alles wat te beschilderen was, werd beschilderd. En dat het er vroeg inzat, werd duidelijk toen ze de kwast als tweejarig meisje niet in haar handen vasthield, maar tussen haar tenen!

Maar ook kleine meisjes worden groot en zoals Picasso ooit zei: als kind leer je als volwassenen te schilderen, maar als volwassene zul je nooit meer schilderen als een kind. De creativiteit verdween naar de achtergrond en maakte plaats voor 'het echte leven'.  Toch wist Nicole haar creativiteit een uitlaatklep te geven door een studie MBO in de grafische richting te volgen, gevolgd door een studie aan de Arte Z Hoge School voor de kunsten. 

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de grafische wereld en bij diverse commerciële lifestyle magazines, herontdekte ze geheel onverwacht haar passie. Tegenwoordig kan ze haar liefde voor het grafisch ontwerpen, de magazines en de kunst combineren in haar schilderijen. Het voelt alsof de puzzel eindelijk in elkaar valt.

Dat zie je terug in haar werk, het zijn net allemaal puzzels, op zichzelf staande deeltjes die samen een kleurrijk geheel vormen. Soms met een diepgaand verhaal, soms ook helemaal niet, maar altijd zijn ze intuïtief ontstaan. Het zijn bijzondere blikvangers met een grafische knipoog.

Bent u op zoek naar een mooi kunstwerk dat in uw interieur het ontbrekende puzzelstukje is? De werken zijn allemaal te koop. Zit het stuk dat u zoekt er niet tussen, heeft u iets specifieks in gedachten, of wilt u het schilderij of beeld in een andere kleur? Neem dan contact op met Nicole Roorda, in overleg is veel mogelijk! Ze werkt ook in opdracht, voor zowel de zakelijke als particuliere kunstliefhebber.

Nicole Roorda 1 (45 X 165 cm)
Nicole Roorda 1A (45 X 165 cm)
Nicole Roorda 4 (45 X 105 cm)
Nicole Roorda Geel (75 X 75 cm)
Nicole Roorda Blauw (50 X 50 cm)
Nicole Roorda Kaart
Expositie Nicole en Günther
Nicole Roorda Rood
Website ontwikkeld door X-Interactive.nl